Presentkort på en häftig upplevelse

Nu har du möjlighet att köpa presentkort inför våra kommande event! Ge bort en fartfylld och minnesvärd upplevelse, den perfekta presenten. Under säsongen erbjuder vi ett flertal roliga och fartfyllda evenemang. Trackdays, Prova på Racing och Racerförare för en dag.

Välj mellan att köpa presentkort på följande event:

  • Trackday
  • Prova på racing
  • Racerförare för en dag
  • Riskutbildning

Köp presentkortTrackday, 995:-

Kör med din egen bil på vår professionella racingbana! Under säkra förhållanden har du möjlighet att testa din och din bils gränser genom snäva kurvor och kicka igång adrenalinet rejält. Ett event som inte bara är roligt  utan även lär dig hantera din egen bil på ett bättre sätt. Körningarna varar i 3 h och under året kommer vi erbjuda minst 8 olika tillfällen.

Köp presentkortProva på Racing, 3495:-

Den ultimata barndomsdrömmen med två värstingbilar.

Efter genomgång med professionella instruktörer får du ratta en Porsche Cayman S på en av Sveriges bästa racingbanor och göra ditt personbästa på fem varv. Direkt efter det byter du bil och slår ditt eget rekord i Porsche 911 Carrera. Under säsongen erbjuder vi minst 8 tillfällen.

Köp presentkortRacerförare för en dag, 5995:-

Uppfyll drömmen och bli racerförare för en dag! Här får du chansen att släppa loss krafterna i en riktig Porsche och möjlighet att utöva dina nya kunskaper i körteknik.

Du välkomnas till banan genom att ladda batterierna genom en lunchbuffé som står redo för dig. Därefter blir det teoripass där du lär dig alla grunder inom fordon och körteknik. Nu är det dags att svira om till riktig racingutrustning som finns att tillgå på plats. Äntligen är det hög tid att ge sig ut på banan där du successivt får feedback av våra instruktörer. Körningen avslutas med en shoot out med tidtagning där en vinnare koras och de tre främsta förarna premieras.

Detta är ett event där du har möjlighet att uppleva känslan av riktiga hästkrafter. En dag där vi lovar att adrenalinet kommer vara på högsta nivå. Under säsongen kommer vi erbjuda minst 8 tillfällen.

Köp presentkortRiskutbildning, 1800:-

Riskutbildning del 2 är en obligatorisk del i körkortsutbildningen där eleven skall få känna på och köra när de t ex är halt och få se hur små marginalerna är för klara eller misslyckas. Tid ca 180 min, består av en teoretisk och en praktisk del.Vi kör med en skid car där erfarna instruktörer följer med i bilen.Vi är godkända av transportstyrelsen.

 

För mer information, ring eller maila oss på info@sturupraceway.com eller Telefon +46 (0)40-50 00 09

Presentkorten är giltiga ett år från utförande datum. Kontakta oss för bokning av din racingupplevelse. Uppge ditt presentkortsnummer vid bokning.

 

Dela: